Seniortræning

Voksenintroduktion

Sammen med Dansk Tennis Forbund tilbyder Herning Tennis Klub Voksenintroduktion for alle begyndere og let øvede.


Når du først er meldt ind i Herning Tennisklub, kan du tilkøbe træning for 450 kr. Her vil du få tennistræning af en af klubbens trænere på et af vores mange hold i perioden fra maj til og med september. Du vil til træningen få mulighed for at spille med andre medlemmer på samme niveau som dig selv. Det er igennem træningen en oplagt mulighed at finde en træningsmakker, så I sammen kan få spillet udenfor træningstiden også.

Har du ikke selv en ketcher, stiller vi en til rådighed for dig under træningen, så du kan øge dit kendskab til spillets regler og blive bedre for hver gang. 
 
Du har desuden mulighed for at købe en ketcher til favorabel pris på klubbens shop her på siden eller ved at henvende dig til en fra bestyrelsen.  

Træningstidspunkter

Træner: Jan

Tirsdag:   kl 19-20 nybegynder

Træner: Bendy

Onsdag:    kl 19-20 øvet

Onsdag:    kl 20-21 nybegynder

Begyndertræning

Er du helt ny i tennisverdenen, kan du vælge begyndertræning i foråret eller sommeren. Her vil du få introduktion til spillets regler og hjælp til den rette teknik. 

Øvet

Har du spillet tennis i et par år og har mod på mere træning, er let øvet træning en mulighed for dig. Her vil du kunne få justeret din teknik og få bygget videre på dit spil. 

 
 
Tilmelding

For tilmelding til seniortræning er det en forudsætning, at du har medlemsskab i HTK. 

Når du har kontingent kan du tilmelde dig træning via dette link: 
 
 

Har du spørgsmål, så kontakt

Bendy Stockmal

Tlf.: 21 22 88 84

Jan Willem Bosch

Tlf.: 31 95 19 71

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle